Mitä ovat venepesurit?

Venepesurit koostuvat kahdesta tuoteryhmästä; MiniWash-pesurit ovat trailerille sijoitettuja liikuteltavia venepesureita ja BigWash-pesurit taas ovat kiinteitä venepesureita, joilla voidaan pestä niin moottori- kuin purjeveneitä.

BIGWASH – kiinteät venepesurit

BigWash pesurilla voit pestä useimmat moottori- ja purjeveneet. Laitteiston runkona on kaksi alumiinista aisaa. Tämä materiaali ei ruostu ja säilyy muutenkin hyvin. Aisat kelluvat veden päällä ja ne on kiinnitetty lyhyeltä sivulta maihin, missä sijaitsee myös ohjailukeskus sisältäen hydrauliikan ja elektroniikan. Näin laitteisto vaatii vain n. 7 metriä laituritilaa.
Pitkin alumiinipuomeja liikkuu pesuyksikkö, joka sisältää 8 kpl hydrauliikan ja elektroniikan ohjaamaa pesuharjaa. Ympäristöön tulevien päästöjen välttämiseksi on jokaisen BigWash laitteen alla erillinen keräilyallas. Allas muistuttaa ylösalaisin käännettyä telttaa ja siinä on avattavat ovet veneiden kulkua varten.

MINIWASH – liikuteltavat venepesurit

MiniWash-venepesuri koostuu venetrailerista ja sen peräosassa olevista kahdesta harjasta. Hydrauliikka on piilotettu kahteen ruostumattomaan ja lukittavaan laatikkoon, jotka sijaitsevat trailerin etuosassa. Traileriin on kytketty vinssi, jota käytetään veneen hinaamiseen trailerille. MiniWash kelpaa veneille joiden maksimimitat ovat pituus 8 metriä, leveys 3 metriä ja maksimipaino 2 800 kg.